Reptileworld Subrahmanya


  Dé site voor veel informatie en foto's van diverse reptielen en geleedpotigen


                                                                                                                                                 WURG SLANGEN
    FotoBron:kewlwallpapers.com
Deze website is het beste te bekijken met Firefox, Opera of IE | Met een minimale resolutie van 1280×1024 pixels

Info & Caresheets

Info

Caresheets

Foto's

Privacy Disclaimer | Copyright

De op deze website, www.subrahmanya.nl inclusief haar onderdelen en subdomeinen, getoonde informatie in geschrift en afbeelding is puur informatief, bedoelt voor een ieder die zich in reptielen en geleedpotigen interesseert en/of deze dieren in bezit heeft.

Afbeeldingen die voorzien zijn van een watermerk met de tekst, "reptielenopvang subrahmanya", "reptileworld subrahmanya" of "www.subrahmanya.nl", zijn eigendom van de maker van deze website.
Deze afbeeldingen kunnen, onder de punt 3 vermelde voorwaarde, vrij worden gebruikt.
Aan de content van deze website kunnen geen rechten worden ontleend!

Indien u gebruik maakt van tekst (zoals artikelen), danwel afbeeldingen (zoals foto's), op andere websites, die verkregen zijn op deze website, www.subrahmanya.nl en haar onderdelen en subdomeinen, maakt u gebruik van de zogenaamde "content" van deze website, en stemt u in met de volgende voorwaardes:

  • U erkend de bron van uw (gedeeltelijk) geplaatste content, verkregen door de website www.subrahmanya.nl inclusief haar onderdelen en subdomeinen.


  • U dient geplaatste tekst (zoals artikelen) verkregen door de website www.subrahmanya.nl, te voorzien van een bronvermelding.


  • U dient geplaatste afbeeldingen (zoals foto's) die een watermerk bevatten, met daarin de tekst "reptielenopvang subrahmanya",
    danwel "reptileworld subrahmanya", dan wel "www.subrahmanya.nl", op een dergelijke manier te plaatsen dat deze tekst duidelijk zichtbaar is.


  • Bij vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.
    Reptileworld Subrahmanya

    bestaat uit de volgende verschillende onderdelen: